kop
Welkom bij Gastouder
Evelien
Goedemorgen! U bezoekt mijn pagina de: e keer. Laatste bezoek op:
kinderopvang

Hallo,

mijn naam is Evelien van Wijngaarden, ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 22 tot 28 jaar (2 jongens en 1 meisje) allen wonen reeds zelfstandig. Na mijn opleiding KV/JV ben ik een jaar naar New York gegaan als au-pair. Bij mijn terugkomst heb ik enige jaren zelfstandig een eigen creche geleid in Blaricum. Tijdens mijn huwelijkse periode heb ik samen met mijn man een eigen schadeherstel bedrijf gerund en ook voor mijn kinderen gezorgd. Sinds mijn kinderen volwassen zijn en we gestopt zijn met ons bedrijf groeide mijn behoefte weer om terug te gaan naar de kinderopvang.

Inmiddels ben ik sinds 2007 weer aan het werk als gastouder en heb ik inmiddels verschillende kinderen van verschillende gezinnen vanaf hun geboorte mogen begeleiden bij hun opgroeien.

Het gastouderschap bevalt mij heel erg goed en wat oppas tijden betreft ben ik erg flexibel (bijna) alles is bespreekbaar.

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik wil graag bij u kennis komen maken.

Ik

Mijn visie

Stel je eens voor. Je hebt een lange zware dag achter de rug. Stapels papieren op uw bureau dat nog afgehandeld dient te worden en de deadline hijgt in je nek. Wanneer je naar huis rijdt, kom je dan ook nog in de file te staan. Kom je eindelijk bij de gastouder aan, de deur gaat open, je wordt verwelkomt door een stralend en schitterend lichtje genaamd uw kind. Uw kind is dat lichtje dat brand in uw leven. Samen met u wil ik ervoor zorgen dat het lichtje blijft branden, stralen en schitteren voor de rest van uw leven. Ieder lichtje is breekbaar, kwetsbaar en eist veel aandacht.

Mijn missie

Mijn missie vloeit voort uit mijn visie. Ieder kind komt op de wereld met een eigen karakter, eigen temperament en met eigen mogelijkheden. Ieder kind wil zich graag ontwikkelen en doet dit op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ieder kind is anders en valt niet te vergelijken met een ander kind. Maar voor ieder kind is het belangrijk dat het gelukkig is en gewaardeerd wordt om wie het is. Wij creƫren samen een omgeving die tegemoet komt aan de basisbehoeften van kinderen, zodat elk kind op zijn/haar manier kan ontplooien.

copy@right 2015 van den Hoff Solutions. E-mail: joop@jvdhoff.nl Laatste update: 16 June 2020 08:42:43.